Keski-tummapaahtoinen | Suklainen | Fossiilivapaasti paahdettu

Tämä kahvi on suklaisen täyteläinen sisältäen vivahteita kuivatuista hedelmistä. Häikäisevä kahvi, joka herättää sinut aamulla ja antaa energiat päiväsi suorituksiin!

Profiili
Suklainen

Prosessi
Hunaja

Laji
Arabica

Brasilia kahvimaana

Brasilia on Latinalaisen Amerikan suurin maa, jonka pinta-ala on arviolta yli 8,5 miljoonaa km², ja se on maailman viidenneksi suurin maa. Maa on jaettu 5 alueeseen, 26 osavaltioon ja yhteen liittovaltiopiiriin.

Brasilia on maailman biologisesti monimuotoisin maa, jossa on kuusi ekosysteemiä: Amazon, Atlantin metsä, Caatinga, Pantanal, Pampa ja Cerrado, joista jälkimmäinen on ekosysteemi, jossa tuotetaan eniten kahvia. Brasilian kahvinviljelyn maaperät eivät ole vulkaanisia. Ne sijaitsevat yleensä metsäisillä alueilla ja ovat tasaisella maalla, ne ovat syvää ja hyvin vanhoja. Brasilialla on maantieteellisen sijaintinsa vuoksi kaksi vallitsevaa ilmastoa: päiväntasaajan ja trooppinen. Ilmasto kahvinviljelyalueilla on lämmin, puolikostea ja erityisesti kausiluonteinen, ja kesät ovat sateisia ja talvet kosteat. Vuoden aikana sataa yleensä marraskuusta maaliskuuhun. Brasiliassa vuorokauden ylin lämpötila on keskimäärin 29 celsiusastetta.

Brasilia on maailman suurin kahvin tuottaja ja viejä, noin 80 % sen tuotannosta on arabica-lajeja ja 20 % robusta-lajeja. Tärkeimmät ostajat ovat Yhdysvallat, Eurooppa ja Japani, mikä tekee Brasiliasta suurimman kahvin toimittaja tärkeimmille talousmahdeille. Tuotantonsa taloudellisen merkityksen lisäksi Brasilia on myös planeetan toiseksi suurin kahvin kuluttaja, minkä vuoksi tämän juoman saannin suuruus maassa on ymmärrettävää.

Tsekkaa tästä muut tuotteemme

El Salvador

Tämä kahvi on hedelmäisen täyteläinen sisältäen vivahteita metsän marjoista.

Ethiopia

Tämä kahvi on hedelmäisen täyteläinen sisältäen vivahteita mustaherukasta.

Cold Brew

Tämä Cold Brew on kylmääkin kylmempi ja takaa kesän terassikeleille ainutlaatuisen elämyksen!