Keski-tummapaahtoinen | Hedelmäinen | Fossiilivapaasti paahdettu

Tämä kahvi hedelmäinen profiililtaan, jossa vivahdus metsän hedelmiä. Fantastinen kahvi nautittavaksi iltapäivällä ja antamaan energiat loppupäivän suorituksiin!

Profiili
Hedelmäinen

Prosessi
Hunaja

Laji
Arabica

EL SALVADOR KAHVIMAANA

El Salvadorin tasavalta sijaitsee Tyynenmeren rannikolla, sen pinta-ala on 21 041 km² ja siellä asuu 6,8 miljoonaa asukasta.

Tämän kahvialkuperän erityispiirteenä ovat sen kahvimetsät ja Apaneca-Ilamapatec-vuoriston ja Sierra Madre de Chiapasin ympäröimä maa-alue. nämä olosuhteet vaikuttivat alkuperänimitysten saamiseen. El Salvadorin kuudella kahvinviljelyalueella on alkuperänimitykset. Kahviala ja maan kahvitalous perustuvat kamppailuun sadon vakaan ja kestävän jäljitettävyyden puolesta.

Ekologiselta ja biologiselta monimuotoisuuden kannalta kahvi on El Salvadorissa erittäin tärkeää, sillä se on tärkein maaperän peittävyyden ylläpitäjä ja on, toisin kuin muut viljelykasvit, korvannut alkuperäisen metsän riittävällä puustolla, joka koostuu muun muassa kahviviljelmistä, varjostuspuista, tuulensuojista ja ruohoista, minkä vuoksi sitä pidetään Holdridgen luokittelussa ”subtrooppisena kosteana metsänä”. El Salvadorin maaperä on 90-prosenttisesti tuliperäistä, ja näiden maaperien ominaispiirteenä on, että niihin kertyy runsaasti orgaanista ainesta, mikä on erittäin hyödyllistä kahvin kehittymisen ja viljelyn kannalta.

El Salvador sijaitsee trooppisella ilmastovyöhykkeellä, jossa on samanlaiset lämpötilat ympäri vuoden, keskilämpötila on 25º C ja keskimääräinen vuotuinen sademäärä 1823 mm, mikä on optimaalista kahvikasvien kehitykselle.

Tsekkaa tästä muut tuotteemme

Ethiopia

Tämä kahvi on hedelmäisen täyteläinen sisältäen vivahteita mustaherukasta.

Brazil

Tämä kahvi on suklaisen täyteläinen sisältäen vivahteita kuivatuista hedelmistä.

Cold Brew

Tämä Cold Brew on kylmääkin kylmempi ja takaa kesän terassikeleille ainutlaatuisen elämyksen!