Keitä me olemme

TARINA INSINÖÖRIEN KIINNOSTUKSESTA KAHVIIN

Kaksi insinööriä Mika ja Atte tunsivat toisensa lapsuudesta asti. Heillä oli yhteinen intohimo – kahvi. Kahvin valmistusmenetelmät ja erilaiset laitteet kiehtoivat heitä. He tutustuivat myös kahvin paahtoon ja halusivat alkaa itse paahtamaan papuja. Tutustuttuaan eri paahtomenetelmiin he huomasivat paahtomenetelmien olevan hyvin vanhanaikaisia, eräkohtaisia ja pääasiassa kaasutoimisia. Insinöörien sydämet alkoivat sykkimään samaan tahtiin, he halusivat kehittää nykyaikaisen ja päästöttömän paahtomenetelmän.

 

He alkoivat kokeilla erilaisia menetelmiä kahvin paahtoon ja viettivät lukemattomia tunteja ideoidensa tutkimiseen, testaamiseen ja säätämiseen, kunnes lopulta onnistuivat luomaan uuden innovatiivisen ratkaisun vastuulliseen kahvin paahtoon. Tämä innovaatio kykeni tuottamaan pienestä suureen kapasiteetista kahvia kaupalliseen käyttöön ja mikä parasta, paahtoprosessi oli täysin kaasuton. Innovaation avulla päästöjä pystyttiin vähentämään lähes 90% verrattuna perinteisiin paahtomenetelmiin.

 

Insinöörit olivat innoissaan kehittämästään teknologiastaan, joka ei ainoastaan tuottanut herkullista kahvia vaan jolla oli myös myönteinen vaikutus ympäristöön.

 

Mika ja Atte päättivät perustaa vastuullisesti kahvia paahtavan yrityksen ja tuoda kestävän paahtoteknologian markkinoille. Tavoitteenaan heillä on vaikuttaa merkittävästi kahvialaan ja edistää kestäviä käytäntöjä. He eivät etsi ainoastaan liiketoiminnallista menestystä vaan pyrkiä aidosti auttamaan kahvinpaahtajia parantamaan kahvinsa makua ja laatua sekä samalla vähentämään paahdossa syntyviä ympäristövaikutuksia.

Visio

Visiomme on olla johtava kestävien kahvinpaahtoratkaisujen toimittaja ja vaikuttaa myönteisesti ympäristöön ja kahviteollisuuteen. Tavoitteenamme on edistää kestäviä käytäntöjä kahviteollisuudessa ja auttaa kahvinpaahtajia parantamaan kahvinsa makua ja laatua sekä vähentämään ympäristövaikutuksia.

 

Missio

Missiomme on tarjota kestäviä ja laadukkaita kahvin paahtoratkaisuja, jotka paitsi vähentävät ympäristövaikutuksia myös parantavat kahvin makua. Pyrimme edistämään parempaa sadonhoitoa ja luonnonvarojen säilyttämistä samalla kun tuemme kestäviä viljelykäytäntöjä käyttäviä viljelijöitä.

Arvot

Arvomme ovat vastuullisuus, laatu, läpinäkyvyys ja asiakastyytyväisyys. Uskomme, että vastuullisuus ja laatu eivät sulje toisiaan pois ja että herkullinen kahvi ja puhtaampi ympäristö kulkevat käsi kädessä.

 

Kulttuuri

Olemme tiimi intohimoisia ja omistautuneita henkilöitä, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaa kestäväiä kahvinpaahtoratkaisuja. Uskomme jatkuvaan parantamiseen ja innovointiin etsien jatkuvasti tapoja parantaa teknologiaamme ja palveluitamme. Arvostamme myös avointa viestintää, tiimityötä ja yhteistyötä ja olemme omistautuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta asiakaspalvelua ja tukea.