Yrityksille

Löydä Paahteen avulla yrityksellesi paras kahviratkaisu ja ole mukana osana vastuullisempaa tulevaisuutta!

coffee, shop, cafe-2572522.jpg
Horeca

Paahde tarjoaa parhaat kahvit ravintoloihin ja kahviloihin sekä foodservice-alan yrityksille.  Edistämme eettistä ja kestävää kahvikulttuuria horeca-alan yrityksille, jotka haluavat laskea hiilijalanjälkeään ja vedota vastuullisuutta arvostavaan asiakaskuntaan.

 

Kahvi omalla etiketillä

Mikä olisikaan parempi tapa tuoda esiin omaa brändiä kuin laadukas ja vastuullinen kahvi omalla etiketillä? Omalla etiketillä upean tilaisuuden osoittaa oma kontribuutio vastullisemman tulevaisuuden puolesta, olipa kyseessä sitten urheilujoukkue, yritys tai koulun varainkeruutempaus. 

 

Toimistokahvi

Hyvä kahvi on tärkeä osa työelämää, parantaen työyhteisön henkeä ja hyvinvointia. Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden nauttia hyvästä kahvista samalla laskien toimistotoimintansa hiilijalanjälkeä.  Tarjoamme toimstokahviratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille, nyt myös kotitoimistoille!

 

 

Jälleenmyynti

Ovatko asiakkaasi erityisen ympäristötietoisia tai haluaisitko houkutella ympäristötietoisempia asiakkaita? Hyviä uutisia, Paahteen kahveja voi nyt ostaa jälleenmyytäväksi! Tarjoamme kilpailukykyisiä ratkaisuja jälleenmyyntiin erikokoisille ja eri toimialojen yrityksille