erikoiskahvi Kahvi Kahvila

Keski-tummapaahtoinen | Suklainen | Fossiilivapaasti paahdettu

Nauti rikkaista, samettisista suklaan tuoksuista, joita täydentävät hienovaraiset kuivattujen hedelmien vivahteet. Tämä kiehtova juoma lupaa olla aamuherätyssoittosi, joka antaa sinulle energiaa, jota tarvitset päivän valloittamiseen!

 

Profiili
Houkuttelevia suklaisia makuja

Prosessi
Valmistettu huolellisesti käyttämällä hunajaprosessia

Laji
Lajikkeena hyödynnetty hienoimpaa Arabica-papua

Brasilia kahvimaana

Brasilia on Latinalaisen Amerikan suurin maa, jonka pinta-ala on arviolta yli 8,5 miljoonaa km², ja se on maailman viidenneksi suurin maa. Maa on jaettu 5 alueeseen, 26 osavaltioon ja yhteen liittovaltiopiiriin.

Brasilia on maailman biologisesti monimuotoisin maa, jossa on kuusi ekosysteemiä: Amazon, Atlantin metsä, Caatinga, Pantanal, Pampa ja Cerrado, joista jälkimmäinen on ekosysteemi, jossa tuotetaan eniten kahvia. Brasilian kahvinviljelyn maaperät eivät ole vulkaanisia. Ne sijaitsevat yleensä metsäisillä alueilla ja ovat tasaisella maalla, ne ovat syvää ja hyvin vanhoja. Brasilialla on maantieteellisen sijaintinsa vuoksi kaksi vallitsevaa ilmastoa: päiväntasaajan ja trooppinen. Ilmasto kahvinviljelyalueilla on lämmin, puolikostea ja erityisesti kausiluonteinen, ja kesät ovat sateisia ja talvet kosteat. Vuoden aikana sataa yleensä marraskuusta maaliskuuhun. Brasiliassa vuorokauden ylin lämpötila on keskimäärin 29 celsiusastetta.

Brasilia on maailman suurin kahvin tuottaja ja viejä, noin 80 % sen tuotannosta on arabica-lajeja ja 20 % robusta-lajeja. Tärkeimmät ostajat ovat Yhdysvallat, Eurooppa ja Japani, mikä tekee Brasiliasta suurimman kahvin toimittaja tärkeimmille talousmahdeille. Tuotantonsa taloudellisen merkityksen lisäksi Brasilia on myös planeetan toiseksi suurin kahvin kuluttaja, minkä vuoksi tämän juoman saannin suuruus maassa on ymmärrettävää.