PAAHDE

– kun kahvin vastuullisuus ja teknologia kohtaavat

Pienpaahtimo, joka paahtaa kahvinsa fossiilivapaalla paahtoteknologialla
Meistä

Mikä Paahde on?

Paahde on pienpaahtimo, joka haluaa toimia kahvialan edelläkävijänä, jona intohimo on kahvin ohella luoda positiivinen vaikutus kahvialan tulevaisuuteen teknologian kautta. Olemme Paahteella kehittäneet omin käsin täysin fossiilivapaan paahtoteknologian, jonka avulla autamme niin yrityksiä kuin kuluttajia laskemaan hiilijalanjälkeään.

 

Voit laskea paahtoteknologiamme tuomat päästövähennykset laskuristamme.

 

*TÄHÄN NAPPI LASKURIIN*

Miksi Paahde?

Paahde on perustettu siksi, että haluamme valaa uskoa kahvialan tulevaisuuteen. Haluamme toimia esimerkkinä siitä, että kahvialalla voidaan toimia aidosti vastuullisesti ja ympäristön kannalta kestävästi, teknologisen kehityksen avulla.

 

Paahde haluaa auttaa niin yrityksiä kuin kuluttajia laskemaan päästöjään ja kehittämään toimintaansa vastuullisemmaksi. Haluamme, että kaikki voivat nauttia maukkaasta ja laadukkaasta kahvista ja samalla toimia vastuullisen kahvialan edelläkävijöinä – yksi kahvikupillinen kerrallaan.

 

Liity ennakkotilaajaksemme tästä linkistä ja säästät 20% ensimmäisestä tilauksestasi!

 

*TÄHÄN NAPPI* POPup – tilaa uutiskirje

coffee grains, mature, farming-1474601.jpg

Tästä hinta- & tuotelista yrityksellesi!

Fossiilivapaata paahtoa

Paahde ei ole pelkästään kahvia – se on paremman tulevaisuuden keittämistä.

Innovaatiomme

Teknologia

Me olemme Mika ja Atte, Paahteen kaksi kahvihullua insinööriä. Halusimme kehittää vastuullisen kahvinpaahtolaitteen kuullessamme, että suurin osa käyttämästä kahvistamme on paahdettu fossiilisilla polttoaineilla!

Kehitimme innovatiivisen paahtoteknologian, joka toimii täysin uudistuvalla energialla – vihreällä sähköllä. Teknologiamme vähentää paahtamisen päästöjä jopa 90% verrattuna perinteisiin menetelmiin.

Suurin tavoitteemme on, että Innovatiivinen paahtoteknologiamme voi olla merkittävä askel kohti kestävämpää kahvinvalmistusta.

 

Visiomme on olla johtava kestävien kahvinpaahtoratkaisujen toimittaja ja vaikuttaa myönteisesti ympäristöön ja kahviteollisuuteen. Tavoitteenamme on edistää kestäviä käytäntöjä kahviteollisuudessa ja auttaa kahvinpaahtajia parantamaan kahvinsa makua ja laatua sekä vähentämään ympäristövaikutuksia

Missiomme on tarjota kestäviä ja laadukkaita kahvin paahtoratkaisuja, jotka paitsi vähentävät ympäristövaikutuksia myös parantavat kahvin makua. Pyrimme edistämään parempaa sadonhoitoa ja luonnonvarojen säilyttämistä samalla kun tuemme kestäviä viljelykäytäntöjä käyttäviä viljelijöitä.

Arvomme ovat vastuullisuus, laatu, läpinäkyvyys ja asiakastyytyväisyys. Uskomme, että vastuullisuus ja laatu eivät sulje toisiaan pois ja että herkullinen kahvi ja puhtaampi ympäristö kulkevat käsi kädessä.

Laita meille viestiä!

Olemme iloisia siitä, että haluat ottaa meihin yhteyttä.

 

Olemme valmiina vastaamaan kysymyksiisi, kuulemaan ideoitasi ja keskustelemaan mahdollisista yhteistyömahdollisuuksista.

Voit lähettää meille viestin lomakkeen kautta. Odotamme innolla viestiäsi!

 

Ystävällisin terveisin,

Mika ja Atte